Curcubita pepo
Zucchini
Spanische Bezeichnung: Calabacín

Familie
Kürbisgewächse (Cucurbitaceae)
Verwendbare Teile:
Blüte, Frucht
Hauptbestandteile:
Mineralstoffe: Kalium, Eisen,
Vitamine: B-Vitamine, C, Folsäure, Beta-Carotin (Provitamin A)
Sekundäre Pflanzenstoffe: Antioxidantien
Ernte-Hinweise:
Zucchini werden geerntet, wenn sie noch nicht ganz reif sind. Man schneidet das Gemüse bei einer Länge von 15 bis 20 cm mit einem scharfen Messer am Fruchtansatz ab. Die Ernte von jungen Früchten erhöht zwar die Blütenproduktion, ältere und größere Exemplare lassen sich aber länger lagern.
Verwendung:
Kochen, Backen, Pürieren
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z.B.: als Gemüsebeilage, Ofengemüse, Suppe, Eintopf, Kuchen
Family
Cucurbits (Cucurbitaceae)
Parts Used:
Fruits
Key Constituents:
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Minerals: iron, potassium
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Vitamins: B vitamins, C, folic acid, beta-carotine (Provitamin A)
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Secundary plant substances: Antioxidants
Harvesting Guidelines:
If the lower leaves are harvested, the kale will regrow from the center and the harvest will be more abundant.
Use:
Cooking, baking, pureeing
e.g.: as vegetable garnish, oven vegetables, soup, stew, cake
The zucchini is a subspecies of the garden squash and belongs to the plant family of the cucurbits. A special delicacy in the kitchen are also the flowers of zucchini. The male flowers (recognizable by the lack of fruit set) are particularly suitable for this purpose. It is best to cut off the blossoms directly before opening them. They can then be used for baking or frying.